Foci

Jürgen Klopp csapata alaposan elverte a Bayern Münchent

Fantasztikus formában futballozik a Liverpool, ennek most a Bayern München látta kárát.

Jürgen Klopp csapata már a hetedik percben vezetést szerzett, amikor egy labdaszerzést követően Daniel Sturridge kiugratta Sadio Manét, a szenegáli pedig a bal felsőbe lőtt. Futószalagon jöttek a következő Pool-helyzetek, végül a 35. percben Mané sarkazása után Alberto Moreno lövését még védte Sven Ulreich, ám Mohamed Szalah eszmélt a leggyorsabban. A kegyelemdöfésre a 83. percig kellett várni – igaz, Marko Grujics is kapuba talált, ám a játékvezető les miatt nem adta meg a gólt – Sturridge szép mozdulattal emelt a bajorok kapujába.


Üröm az örömben a Vörösöknek, hogy Sturridge sokat bicegett a gólja után, amely ugyan csak egy húzódásnak bizonyult, de ezt sosem lehet tudni a sérülékeny angol csatárnál.

Remek sorozatot produkál az angol csapat, az eddigi hét felkészülési mérkőzéséből egyet sem veszített el, egyedül a Wigan Athletic tudott 1-1-es döntetlent kiharcolni Klopp legényei ellen. Az ausztrál Sidney mellett, a Tranmere, a Crystal Palace, a Leicester, a Hertha BSC és kedd este a Bayern München is kapitulált, ráadásul egyetlen gólt kapott összesen a Pool.

A Bayern legyőzésével az úgynevezett Audi Kupa döntőjébe is bejutott a Liverpool, a másik ágon a Napolit 2-1-re legyőző Atlético Madrid lesz majd Kloppék ellenfele.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik