Foci

Kiakadt a Diósgyőr edzője: Bejön egy 21 éves gyerek, és arra nem képes, hogy sprinteljen?

A DVTK a 95. percben egyenlített a bajnok Honvéd ellen, Bódog Tamás, a Diósgyőr edzője mégsem volt maradéktalanul elégedett a lefújás után. Az M4 Sportnak nyilatkozott a meccs után, elsősorban a csereként beállt 21 évesről, Makrai Gáborról.

Bejön egy 21 éves gyerek, és arra nem képes, hogy sprinteljen dinamikusan? Hát akkor ja… És azt hittük, hogy jó felkészülést csináltunk. Na, nem baj, fáradt volt.

Szerinte ezért nem sprintelt, amikor a riporter faggatta. Nehéz elképzelni, miért lehetett fáradt, amikor a 66. percben állt be a többiek közé. Majd hozzátette:

Csereként mindig nehéz beállni. De ezt most nem rá kell kihegyezni, most csak egy példát mondtam. Nehogy itt szétszedd nekem a gyereket. Semmi bajom nincs vele. Megvan a lehetőség jövő héten jobban csinálni.

Kiemelt kép: Bódog Tamás, a Diósgyőr vezetőedzője kezet fog a szurkolókkal a labdarúgó OTP Bank Liga 33. fordulójában játszott Diósgyõri VTK-Debreceni VSC mérkőzés végén Mezõkövesden 2017. május 27-én. Akkor mindkét csapat megőrizte NB I-es tagságát. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik