Foci

Kilátástalan a Loki, unalmas meccsen nyert a Haladás

A Szombathelyi Haladás egy gyors gólja után a Loki 90. percig kergette a labdát – reménytelenül. Kiábrándítóan játszott a Debrecen, miközben az ellenfél, Mészöly Géza tanítványai kockázatvállalás nélkül, egy lagymatag meccsen szerezte meg az első győzelmét és első pontjait a szezonban.

OTP Bank Liga, 2. forduló

Swietelsky Haladás-DVSC 1-0 (1-0)
2017.07.22. Káposztás utcai Stadion, Sopron
Játékvezető: Berke
Haladás: Király – Polgár, Wils, Jagodics, Bosnjak – Simon (Jancsó), Kiss B. – Medgyes (Halmosi), Rácz, (Tóth) Tóth M. – Williams.
DVSC: Nagy S. – Kuti (Mengolo), Szatmári, Mészáros N., Ferenczi – Jovanovic, Szekulics, Tőzsér, Sós – Holman, Könyves (Bíró)
gólszerzők: Williams (3.), Jagodics (76.); Szatmári (55.), Mengolo (81.)
sárga lap: Kuti (4.)
piros lap: –

Nem kellett sokat várni a meccs első góljára, ugyanis a Swietelsky Haladás Williams potyagólja révén már a harmadik percben előnybe került. Az egész első félidőre rányomta a bélyeget a találat: a szombathelyiek nem kockáztattak sokat, de uralták a meccset a láthatóan enervált és ötlettelen Debrecen ellen. A Lokinak mindösszesen kettő darab lövésre futotta, a Haladás pedig az első 45 percben hétszer került helyzetbe.

A második félidőben folytatódott a kilátástalan játék, a Haladás ült az eredményen, de még így is ki lehet jelenteni, teljesen megérdemelten verték a Debrecent.

Herczeg András csapata így mindkét meccsét elveszítette eddig a 2017-2018-as szezonban, és nulla ponttal az utolsó helyen áll.

Mészöly Gézák viszont győzelmükkel a tabella első felébe értek – igaz, három meccs még hátravan a 2. fordulóból.

Fotó: haladasfc.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik