Foci

A Fradi-szurkolóknak üzent a felcsúti csatár

A csakfoci.hu szúrta ki Ulysse Diallo Instagram-profilján azt az üzenetet, amelyet a 24 éves mali játékos egykori csapata, a Ferencváros szurkolóinak címzett. Diallo 2013 és 2014 között szerepelt az Üllői úton, a hétvégén pedig a másodosztályból – újra – frissen feljutó felcsúti Puskás Akadémia színeiben tért vissza, és játszott csereként aktív szerepet az 1-1-es döntetlennel végződő meccsen.

Aki látta, tudhatja, a két csapat nem kímélte egymást: kemény belépők, ütközések, verbális és nonverbális csaták alakultak ki a pályán. Diallo főszerepet játszott egy-egy balhéban, a Fradi szurkolóitól pedig kapott érte rendesen. Végül hétfőn a középpályás nyíltan elnézést kért egykori csapatának fanatikusaitól, mondván, nem akart ő megbántani senkit.

Mindannyian emberek vagyunk, ez sajnos előfordul, ha elveszítjük a kontrollt. Szóval kérlek, bocsássatok meg a hibámért, tanultam belőle. A Fradiban rengeteg szeretet kaptam, és a Fradi-drukkerek mindig a szívemben lesznek

– írta a Felcsútra Mezőkövesdről Pintér Attilát követő futballista.

Ulysse Diallo pályafutása során 18 bajnokin szerepelt a Fradiban, 15-ször kapott lehetőséget Mezőkövesden, és most hétvégén mutatkozott be Felcsúton. Gólt eddig nyolcszor (négyet-négyet az FTC-ben és a Mezőkövesdben).

Ajánlott videó

Olvasói sztorik