Foci

Razziát tartottak Cristiano Ronaldo álomhajóján

Cristiano Ronaldo a Baleár-szigeteken piheni ki épp az évad fáradalmait és azon töri a fejét, a kirobbant adócsalási ügye miatt menjen Madridból, vagy inkább maradjon.

Üldözöttnek és bűnözőnek éreztem magam, pedig csak a tanácsadóim és az ügyvédjeim utasításait követtem

– nyilatkozta Ronaldo korábban és tessék, hiába látszik úgy, hogy a maradás mellett tette le a voksát, az üldözés a paradicsomi körülmények között töltött nyaralás közben sem kerüli el.

Big family with love ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által megosztott bejegyzés, 2017. Júl 12., 08:54 PDT

A spanyol Hola magazin fotót is közölt arról hajóról, ahol miközben a Madridban lassan valamennyi futballcsúcsot magának tudó labdarúgó családi körben élvezi a futball nélküli életet, razziát tartottak a vámosok.

A lap azt állítja, hogy Ronaldót meglepte a vizsgálat, de a labdarúgó biztos benne, hogy nem egyéb, csak a hajó papírjainak ellenőrzése miatt ijesztettek rá az egyenruhások.

A spanyol adóhatóság szerint is csak “rutinellenőrzés volt”, amely az országhoz tartozó vizeken “gyakori a nyári időszakban”. Így ellenőrzik a tulajdonost – és nem az éppen aktuális bérlőt -, hogy hajóbérléssel foglalkozó cégként megfelel-e a vonatkozó adószabályoknak.

Utóbbi azért fontos, mert a jacht nem Ronaldóé, csak bérli, amióta a Konföderációs Kupa bronzmeccse előtt elhagyta a portugál válogatottat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik