Foci

Wayne Rooney az Evertonnal alszik 13 éve

Wayne Rooney visszaigazolt nevelőegyesületébe, ennek apropóján pedig az Everton TV-ben mesélte el, hogy a Manchester Unitedben töltött 13 éve alatt mindvégig az Evertonra emlékezve hajtotta álomra a fejét.

A 31 éves csatár 16 évesen és 360 naposan debütált a liverpooli kékeknél 2002 augusztus 20-án, karrierje pedig villámrajtot vett. Két évvel később megszerezték játékjogát a Vörös Ördögök, ahol 13 éven át szerepelt, s ezalatt 253 gólt lőtt.

Rooney 2017 július 9.-én két éves kontraktust írt alá az Evertonnal, amelynek saját bevallása szerint manchesteri ideje alatt is szorított, sőt evertonos pizsamában aludt éjszakánként, bár ezt nem merte bevallani senkinek.

Remek érzés visszatérni. Őszinte leszek, az elmúlt 13 évben evertonos pizsamában aludtam én is, meg a gyerekek is. Ezt mostanáig inkább titokban tartottam, de végre elmesélhetem! Csodálatos újra itt lenni, izgatott vagyok, nagyon várom, hogy találkozzak a srácokkal, elkezdjünk edzeni. Alig várom, hogy újra pályára léphessek a csapatban

Ajánlott videó

Olvasói sztorik