Foci

Újra tárgyalóasztalhoz ült Kubatov Gábor a Fradi ultráival

Csütörtökön ismét tárgyalóasztalhoz ült a Ferencváros vezetősége a klub ultráinak vezetői. Legutóbb 2016 tavaszán egyeztettek a felek, akkor nem született egyezség: a klub ragaszkodott a vénaszkenneres beléptetéshez, a szurkolók pedig annak eltörléséhez.

Először is, szeretném megköszönni a szurkolók vezetőinek az elkötelezettséget a Fradi mellett, a szándékot a megegyezésre. Ez a helyzet senkinek sem jó, ezt mindannyian tudjuk. Kemény, de kifejezetten jó hangulatú megbeszéléseken vagyunk túl, sok mindenben ugyanúgy gondolkodunk már, sok minden a megoldás felé mutat, de azért messze még a megállapodás, sokat kell még dolgozni rajta. Azt gondolom, mi elmentünk a legvéksőkig az engedményekben, de ez is kevés volt a megoldáshoz

– foglalta össze az eredményeket Kubatov Gábor, a csakfoci.hu-nak adott nyilatkozatában.

A portál tájékoztatása szerint megfeneklettek a tárgyalások, mivel a klub azt az ajánlatot tette, hogy azonnal opcionálissá teszi a szkenneres beléptetést a B szektorokba, ha ezért cserébe a régi szurkolói tábor-tagok nagyja beszkenneli magát. A szkenner ellen tüntető drukker ezt értelemszerűen nem fogadták el.

Fogadj a szezon legjobb meccseire a Tippmixpron!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik