Foci

NB I: nem lehet a Felcsúttal versenyezni

Szima Gábor, a DVSC tulajdonosával készített interjút a Hajdú Online. Szima elmondta, ha valaki olyan ajánlatot tesz le az asztalra, megválna a klubtól. Amíg ez nem történik meg, dolgozik tovább. A klubvezető szerint hiába szeretne mindenki – ő is – több magyar játékost csapatába, ha már egy NB II-es labdarúgóért is 50 millió forintnál kezdődik a licit.

Sajnos jelenleg nem vagyunk olyan helyzetben, hogy ilyen áron tudjunk a második vonalból focistát vásárolni Nem beszélve az NB I-ről, ahol 80-100 millió forintnál kezdődik egy labdarúgó játékjogának az ára.

– mondta.

Amikor a lap azt kérdezte, miért van az, hogy az utóbbi időben mintha nehezebben lehetne Debrecenbe csábítani játékosokat, Szima Osváth Attila meghiúsult átigazolásával kapcsolatban az egész magyar focira tökéletes korrajzot ad; a tételmondat így szól:

A Puskás Akadémia olyan összegért vásárolta ki a Vasasból, amit mi egyszerűen nem tehetünk meg, nincs rá lehetőségünk.

Hiába próbálják titkolni, tudjuk, a felcsúti Puskás Akadémia úszik a tao-pénzekben. A klub részéről szeretik hangoztatni, hogy mennyi fiatal játékost igazolnak, de az idei nyár sem a fiataloké. Érkezett többek között a Ferencvárosból Radó András, Újpestről – némi ráhatássalBalogh Balázs, a DVTK-tól pedig úgy szerezték meg Patrick Mevoungout, hogy két fiatalt adtak cserébe.

A Ferencvárosba idén nyáron hazatérő Priskin Tamás pedig odáig megy, hogy szerinte a Puskás lesz a Fradi legnagyobb ellenfele a 2017-2018-as szezonban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik