Foci

Vignjevics: A döntés Balogh Balázs kezében volt

Az előző két átigazolási időszakban a klub a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) által kiszabott büntetés miatt nem regisztrálhatott új futballistákat, ám a büntetés a nyáron lejárt, és azóta szinte naponta jelentenek be új labdarúgókat a Megyeri úton.

A klub már szerződtette Mijusko Bojovicsot, Litauszki Róbertet, Németh Gergőt, Obinna Nwobodót, Simon Krisztiánt, Tischler Patrikot, Novothny Somát, Filip Pajovicsot, Nagy Dánielt és Zsótér Donátot, utóbbi kivételével már mindenki csatlakozott a kerethez.

Boldog és elégedett vagyok, teljesen más így nekivágni a felkészülésnek. Tényleg nagyon aktívak vagyunk az átigazolási piacon, de ez teljesen normális azok után, hogy az elmúlt időszakban egyáltalán nem volt lehetőségünk megerősíteni a csapatot. Talán kijelenthető, hogy amióta itt vagyok, most a legsokoldalúbb a keretünk.  Szeretnénk kivívni az európai kupaindulást

– nyilatkozott Nebojsa Vignjevics, a klub vezetőedzője a Nemzeti Sportnak.

 

Az átalakítás részeként több alapember is távozott: a megbízható hátvéd, Jonathan Heris és a középpályán több poszton bevethető Balogh Balázs egyaránt a Puskás Akadémiához igazolt, valamint Balajcza Szabolcs Siófokra tart. Nebojsa Vignjevics is elismerte, ha elmegy, nem lesz könnyű pótolni, majd kitért Balogh helyzetére is, akiről az a hír járja, hogy megmondták neki, Felcsútra kell igazolnia.

Tisztelem Balogh Balázst, tudom, mennyit tett a klubért az elmúlt években, épp ezért szemtől szemben, egyenesen elmondtam neki a véleményem. Tudtam, hogy vannak ajánlatai, ezért őszintén közöltem vele, hogy itt nem lenne garantált a helye a kezdőcsapatban. Nagy versenyhelyzet várható a posztján, és benne volt a pakliban, hogy csak a kispadra fér oda. Ettől még a döntés az ő kezében volt, hogy elmegy, vagy harcol a helyéért. Mindenesetre a legjobbakat kívánom neki, sokat tett az Újpestért.

Enis Bardhi jelenleg az U21-es Európa-bajnokságon szerepel, több csapat is figyeli és a hírek szerint nem marad Újpesten, a 49 éves szakember rá is kitért.

Ami Enis Bardhit illeti, nem lesz könnyű megtartani, számolok vele, hogy távozik. Ha úgy lesz, remélem, minél erősebb csapatba megy, és a klub is jól jár az eladásával. Hatalmas tehetség, nem csodálom, hogy ilyen sokan érdeklődnek iránta

Ajánlott videó

Olvasói sztorik