Foci

Csak Messin múlott, hogy 2006-ban nem váltott csapatot

Lionel Messi (lionel messi, )
Lionel Messi (lionel messi, )

A Barcelona korábbi elnöke, Joan Laporta vallott arról, hogy 2006-ban Lionel Messi kezében volt a döntés: maradjon-e a katalánoknál, vagy fogadja el az Internazionale ajánlatát? Egy interjúban Laporta elismerte, hogy az olaszok kifizették volna a 150 milliós kivásárlási árat.

 2006-ban tett egy ajánlatot Messiért az Inter, készen álltak kifizetni a szerződésében megállapított 150 millió eurós kivásárlási összeget – egyébként emiatt változtattuk meg ezt később 250-re, de úgy éreztem, hogy jó kapcsolatom az apjával, Jorgéval biztosíték arra, hogy marad

– mesélte Laporta a The Guardiannak.

Ma már persze tudjuk, hogy Messiék nem fogadták el a milánói klub ajánlatát, az argentin klasszis pedig a klub ikonjává vált, a világ legjobbjainak egyikévé. Laporta éppen ezt jósolta neki.

Megmondtam Jorgénak: csak akkor megy el innen Messi, ha kifizetik a záradékot, mert én el nem adom! Itt boldog lesz és sikeres, no meg anyagilag sem jár rosszul. A fiad arra született, hogy a történelem legjobb játékosa legyen és itt olyan csapata lesz, ami segíthet neki ebben. Élvezni fogja!

 

 

Lehet erre nemet mondani? Ráadásul tényleg így lett: boldog, élvezi a játékot és a történelem egyik legjobbja.

Fogadj a szezon legjobb meccseire a Tippmixpron!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik