Foci

Orbán Viktor megszólalt Storckkal kapcsolatban

Az M4 Sporton futó Kisbajnok című műsorban Orbán Viktor miniszterelnök világszínvonalú utánpótlásképzést emlegetett a vb-selejtező előtt, a dolog szépséghibája, hogy két nappal az Andorra elleni szégyen után került adásba. Idők közben kikaptunk Andorrától és természetesen mindenki szívesen hallotta volna a futballért közismerten rajongó politikus véleményét, ám ő kitért a válasz elől.

Miután megtörtént a világraszóló blamázs, a Magyar Labdarúgó-szövetség bejelentése szerint az elnök, Csányi Sándor kezdeményezte, hogy a szövetség elnöksége a jövő heti ülésén hallgassa meg Bernd Storck szövetségi kapitányt, és a beszámolója után az elnökség tárgyaljon a kialakult helyzetről.

Az atv.hu ennél tovább ment és megkérdezte a kormánypolitikusokat a Parlamentben Bernd Storck jövőjéről, többek között Orbán Viktor miniszterelnököt is elcsípték.

Az MLSZ élén olyan emberek vannak, akik komoly vezetői tapasztalattal rendelkeznek. Az a vezérkar van a szövetségnél, amely a 8-1-es megsemmisítő amszterdami vereség után is megtalálta a helyes utat. Mindannyian abban bízhatunk, hogy Csányi Sándor elnök úr és csapata kellő mérlegelés után bölcs döntést hoz. Ebben van minden reményünk

– foglalta össze gondolatait Orbán Viktor.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik