Foci

Nagyon rövid nyári szünet után megkezdte a felkészülést a Fradi

Nagyon rövid pihenő után ismét munkába állt a Ferencváros labdarúgócsapata. A zöld-fehér együttes vasárnap délután ugyanis megkezdte a felkészülést az új szezonra.

A csapat orvosi vizsgálatokkal kezdett, majd ezt követően Thomas Doll az öltözőben köszöntötte a játékosokat, bemutatta a csapat számára az új igazolásokat, majd rövid beszédet tartott – írja a fradi.hu.

Alig több mint tíz napja vívtuk meg a Magyar Kupa döntőjét, és máris az új célokról beszélünk. Ez sokszor nem könnyű, de azt kell mondjam: ez is a labdarúgás része. Vannak új játékosaink, van pár labdarúgó, aki lassan visszatér a sérüléséből, nincs sok időnk, de fontos, hogy ismét minél jobban összeszokjon a csapat. Egy új idény előtt nem lehet gond a motivációval, mi is tisztában vagyunk a céljainkkal, mostantól azért dolgozunk, hogy ezeket elérjük

– fogalmazott a német mester.

Az első gyakorláson ott volt két új igazolása, a válogatott csatár Priskin Tamás, valamint az uruguayi Fernando Gorriarán.

A Fradi az Európa Liga selejtezőjében érdekelt: a sorozat első és második körének sorsolását június 19-én, hétfőn tartják, míg az első selejtezőkör találkozóira június 29-én, csütörtökön és július 6-án kerül sor.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik