Foci

Kikapott a magyar U21-es labdarúgó-válogatott

A magyar U21-es labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen 2–1-es vereséget szenvedett Ausztria vendégeként. Az ausztriai Ritzingben rendezett mérkőzésen az osztrákok egy szöglet után már a hetedik percben megszerezték a vezetést. Egy jobb oldali szöglet után a labda zavartalanul elsuhant a magyar kapu előtt, senki sem ért bele, így a hosszú oldalon érkező Dario Maresicnek nem volt nehéz dolga, két méterről a kapuba fejelt.

A mieink a 20. percben Lenzsér Bence révén egyenlítettek, Spandler Csaba bal oldali beadását követően Lenzsér közelről az osztrák kapuba bólintott, erős fejesére reagálni sem tudott a kapus. Kiélezett csata lett a találkozóból, az első félidőt követően a második játékrészben is mindkét csapatnak megvoltak a lehetőségei, sajnos végül Ausztria szerezte meg a győztes találatot.

A 76. percben Lenzsér a jobb szélen veszített labdát, amely így Rami Tekirhez került, akinek távoli lövése a kapu jobb alsó sarkába vágódott. A magyar válogatott a hajrában elkeseredetten támadott az egyenlítésért, két óriási helyzet is kimaradt – vagy az osztrákok védekeztek hősiesen.

U21-es felkészülési mérkőzés

Ausztria–Magyarország 2–1 (1–1)
Gólszerző: Maresic 7′, Tekir 76′, ill. Lenzsér 20′

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik