Foci

Romániában mindenki a válogatott Andorra elleni vereségén röhög

A csakfoci.hu szúrta ki, hogy az egyik legnagyobb román sportlap egyik vezető újságírója nem felejtett el belénk rúgni az Andorra elleni vereség után.

A Sport Gazeta munkatársa, Dan Udrea hivatalos Facebook-oldalán írt bejegyzést a magyarok történelmi zakóval kapcsolatban.

Az elmúlt években sorra azt hallottuk: mennyit fektet be a magyar állam a futballba, milyen nagyszerű fejlesztési stratégiájuk van. A labdarúgásban, nyilván.

Nos, tíz éves óriási befektetések és szenzációs tervek után Magyarországnak sikerült veszteni Andorra ellen hivatalos mérkőzésen. Viccnek tűnik, de nem az, tegnap este Andorra-Magyarország 1-0. Az előzmények, a tavalyi Feröer-szigetek – Magyarország 0-0 után után itt egy újabb szégyen!

Klubcsapataik szintje szintén “megerősíti” a nagyberuházásokat: Magyarország a 33. helyet foglalja el a besorolásban, olyan országok mögött, mint Azerbajdzsán, Kazahsztán, Lichtenstein. Románia 17. Svédország, Dánia, Lengyelország fölött.

Romániában “nincs” nemzeti csapat, az európai kupákon keresztül sincsenek nagy eredményeink, de mi legalább nem vagyunk a kontinens nevetsége, mint Magyarország. A labdarúgásban, nyilván.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik