Foci

Leadta hivatalos névsorát a MU, Zlatan sehol

Biztosan távozik a nyáron Zlatan Ibrahimovic a Manchester Unitedtől. A 35 esztendős csatár komoly az Európa-liga negyeddöntőjében szenvedett súlyos térdsérülést az Anderlecht ellen áprilisban. Miután kiderült, hogy a támadó januárig biztosan nem tud majd futballozni, valószínűvé vált, hogy nem él opciós jogával a manchesteri klub, vagyis nem hosszabbítja meg plusz egy évvel a veterán játékos szerződését, így június 30-tól szabadon igazolhatóvá válik a svéd támadó.

Ibrahimovic remekül szerepelt a Vörös Ördögöknél, 46 mérkőzésen szerepelt és ezalatt 28 gólt szerzett, ezzel a United legeredményesebb játékosa volt. Ennek ellenére nem hosszabbítanak vele, hiszen a plusz egy év felében minimum nem számíthatnának a klasszisra, így érthető módon inkább elengedik a támadót.

Ez már teljesen biztos, ugyanis a Premier League hivatalos honlapján közzétette a klubok által leadott hivatalos névsorát azoknak a játékosoknak, akik klubjukban kezdik meg 2017-18-as idényt is – a Manchester United névsorában pedig nem szerepel Zlatan Ibrahimovic.

Egyelőre hivatalos bejelentést, vagy állásfoglalást nem közöltek a Vörös Ördögök.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik