Foci

Herczeg András marad a Debrecen kispadján

Herczeg András irányítja a Debreceni VSC labdarúgócsapatát a 2017-18-as idényben, jelentette be hivatalos honlapján a klub. A szakember az előző szezonban három mérkőzésen már irányította a csapatot. Az elmúlt idényben ősszel két mérkőzésen – a Gyirmót és a Mezőkövesd ellen – majd tavasszal a Diósgyőr elleni zárófordulóban ült a csapat kispadján. A szakmai stábot a felkészülés kezdetéig állítja össze a régi-új vezetőedző.

Herczeg András a DVSC történetének legsikeresebb edzője, először 1997 tavaszától másfél éven keresztül irányította a csapatot, 2004 novemberében pedig ismét leült a felnőtt együttes kispadjára, mint pályaedző, és segítette Supka Attila és Miroslav Beranek munkáját. Ez idő alatt a csapat három bajnoki címet nyert.

Miután Miroslav Beránek 2007 decemberében bejelentette, nem hosszabbítja meg lejáró szerződését, a szakmai stáb élére Herczeg András került, irányításával a DVSC két bajnoki címet, egy ezüstérmet, két Magyar Kupát, két Szuperkupát és egy Ligakupát nyert, emellett bejutott a Bajnokok Ligája csoportkörébe, egy évvel később az Európa-liga csoportkörébe.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik