Foci

A Videotoné lett a Gyirmót legkeresettebb játékosa

A Videoton csütörtökön sajtótájékoztatón bemutatta újonnan kinevezett vezetőedzőjét, Marko Nikolicsot, majd a nap folyamán bejelentették Tamás Krisztián érkezését az NB I-ből kieső Gyirmót FC Győr csapatából. A 22 éves balhátvéd három évre kötelezte el magát új klubjánál, amely saját bevallása szerint az első konkrét ajánlattal előálló egyesület volt.

Több megkeresésem is volt, de az első konkrét ajánlat a Viditől érkezett. Tudom, hogy a Videoton FC egy komoly klub, minden évben bajnoki címért küzd, így nem volt nehéz eldöntenem, hogy itt szeretném folytatni. Jó labdarúgókkal leszek körülvéve, ez az én fejlődésemnek is sokat jelent, a posztomon is komoly riválisokkal kell megküzdenem a csapatbakerülésért. Természetesen szeretnék minél több időt a pályán tölteni és minél jobb játékkal segíteni a klubot céljai elérésében

– mondta a klub honlapján Tamás.

Tamás Krisztián 2011-ben a 18-szoros olasz bajnok AC Milan csapatához szerződött, majd három évvel később kölcsönjátékosként először a Seria B-s Varesében, majd a prágai Slaviában szerepelt, 2015 nyarától 2017 januárjáig pedig a szintén olasz másodosztályban játszó Spezia labdarúgója volt. 2017 telén igazolt Gyirmótra, ahol a tavaszi idényben hét bajnoki és egy kupamérkőzésen lépett pályára.

Nagyon aktív jelenlet a Videoton, ugyanis az új vezetőedző és az új balhátvéd mellett további két érkezőt is bejelentett a klub: Goran Basarics és Radoje Szmiljanics csatlakozott a szakmai stábhoz. A szerb szakemberek Nikoliccsal együtt dolgoztak a Partizan Beogradnál.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik