Foci

Mutatjuk az NB I legszebb góljait – videó

A 2016-17-es szezonban is fantasztikus gólok születtek az OTP Bank Ligában. Szubjektív összeállításunkban kiválogattuk a legnagyobbakat, időrendi sorrendben mutatjuk a bombákat.

Haraszti Zsolt nagyon kilőtte a jobb felső sarkot a Mezőkövesd elleni bajnokin, ezzel lett 1-1 az a meccs, amit végül 3-1-re nyert meg a Paks.

Szintén paksi góllal megyünk tovább, Szakály Dénes parádés emelése három pontot ért a 18. fordulóban rendezett Haladás elleni mérkőzésen.

Személyes kedvencünk Danko Lazovics emelése a 22. fordulóból. Ezzel szerezte meg a vezetést a Videoton a Honvéd elleni rangadón, melyet végül 3-0-ra nyertek a székesfehérváriak.

A bajnoki címért folytatott versenyfutás végén a Honvéd ünnepelhetett, Lazovics emlékezetes színészi játékkal tette le névjegyét a bajnoki döntőn.

Az NB I Zlatanja idén Bartha László volt, aki amolyan ibrahimovicosan akrobatikus gólt hintett a Debrecen otthonában (1-3).

Egy nagyszerű lövőcsel után tűpontos tekeréssel állította be a végeredményt Baki Ákos az MTK Mezőkövesd elleni összecsapásán (2-0) (2:16-tól).

A 27. fordulóban két szemet gyönyörködtető találat is született, Souleymane Diarra a Gyirmótot szomorította egy felsőléces bombával.

Zsótér Donát Paks ellen megeresztett kapáslövését még sokáig emlegetni fogják a Honvéd-drukkerek.

Gyönyörű sarkazós gólt szerzett Busai Attila a Mezőkövesd elleni alsóházi rangadón. Diego Vela lapos centerezését továbbította a jobb alsóba a 28 éves futballista (4:55-től).

A 32. forduló sztárja Kulcsár Tamás volt, aki egy hanyagul visszafejelt labdára csapott le a Gyirmót otthonában rendezett mérkőzésen (1-2).

Vasárnap este rendezték a RangAdó Gálát, melyen az OTP Bank Liga legjobbjait díjazták. A 2016-17-es szezon legszebb gólját Lipták Zoltán szerezte.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik