Foci

A nemzet Böde Danija otthagyja a Fradit?

A fociakobon.hu oldalt két, egymástól független forrása arról tájékoztatta, hogy Böde Dániel öt esztendő után a szezon végén búcsút inthet a Ferencvárosnak.

A 31 éves, tizenhatszoros válogatott játékos nem éppen akadémista korú már, de ez egy csöppet sem zavarja az NB2-ből a hétvégén feljutó Pintér Attila PAFC-edzőt, hogy Felcsútra csábítsa a 29 bajnokin 11 gólt szerző támadót. A Puskás Akadémia kerete amúgy is telített rutinos, 30 feletti játékosokkal, egyel több vagy kevesebb, már mindegy is.

A 24.hu a hír igazságtartalmát kutatva megkereste a Ferencváros, de a sajtóosztálytól csak a szokásos “panelválaszt” kapta:

Ahogy az elmúlt években, úgy ezúttal sem szeretnénk máshol megjelent, igazolásokkal kapcsolatos hírekre reagálni idő előtt. E tekintetben az egyetlen hiteles hírforrás a fradi.hu, az FTC kommunikációs felülete.

Ami biztos, ha létrejön a Böde-átigazolás, úgy a Puskás Akadémia eddig sem gyenge kerete Pintér Attila következetes szakmai munkájával kifejezetten erős kis csapat lesz az NB1-ben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik