Foci

Akár a Honvéd, akár a Vidi lesz a bajnok, családban marad az aranyérem

Bajnoki döntőnek beillő mérkőzést játszik egymással az OTP Bank Liga 33., utolsó fordulójában a Budapest Honvéd és a Videoton. A két együttes egyaránt 62 ponttal áll a zárókör előtt, de a kispestiek vezetik a bajnokságot több győzelmüknek köszönhetően.

Érzelmektől túlfűtött 90 percre van kilátás a Bozsik Stadionban, viszont egy famíliánál biztosan családban marad az aranyérem. Ugyanis a Videoton kapusedzőjének, Brockhauser Istvánnak a veje, Horváth András, a Honvéd cserekapusa.

Nehéz feldolgozni számomra az összecsapást, hiszen mégiscsak az ellenfelet erősíti a lányom férje, noha minden valószínűség szerint csak a kispadon kezdi majd a találkozót. Természetesen beszéltünk a hét végi ütközetről, viccesen meg is jegyeztem, biztosan családban marad az aranyérem. Egyébként nem szekáljuk egymást az összecsapással kapcsolatban

– árulta el Brockhauser a Blikknek, aki tagja volt a Honvéd 1992/1993-as bajnokcsapatának, amelynek sikere óta a kispestiek nem örülhettek élvonalbeli elsőségnek.

A székesfehérváriak győzniük kell szombaton, hogy bajnokok legyenek, a kispestieknek a több győzelmük miatt elég a döntetlen is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik