Foci

Pintér Attila elhappolná a Fradi elől a magyar válogatott játékost

Priskin Tamás nemrég Szlovák Kupát nyert a Slovan Bratislava focicsapatával, ennek kapcsán interjúvolta meg őt a Kisalföld. A megyei lap a többi közt arról érdeklődött a magyar válogatott csatárnál, hogy igazak-e a hírek, miszerint a Ferencváros „élénken érdeklődik” iránta.

A Ferencváros Magyarország legnépszerűbb csapata, nyilván ha arról lenne szó, megtiszteltetés lenne, szívesen is szerepelnék a zöld-fehéreknél

– idézi Priskint az ulloi129.hu, de a játékos gyorsan leszögezte, nincs tudomása semmilyen konkrétumról, ráadásul még egy évig érvényes a szerződése a pozsonyiaknál.

A csakfoci.hu közben saját információra hivatkozva arról ír, lehet, hogy a Fradi is érdeklődik Priskin Tamás iránt, de a 30 éves játékost kinézte magának a minden bizonnyal feljutó Puskás Akadémia is. Pintér Attila állítólag nagyon jó véleménnyel van Priskinről, egyértelműen ő a nyár egyik kiszemeltje.

Priskint egyébként a Videoton is haza akarta csábítani tavaly nyáron, az Európa-bajnokság után, de végül meggondolták magukat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik