Foci

Hollandiából osztottak észt Kubatov Gábornak

Vasárnap a Feyenoord labdarúgócsapata 3-1-re legyőzte a Heraclest a holland bajnokság utolsó fordulójában. A találkozó hőse a 36 éves Dirk Kuyt volt, aki mesterhármast szerzett, összesen 12 gólig jutott a bajnoki szezonban.

A klub 18 év után lett újra aranyérmes. Magyarországon elképzelhetetlen módon hatalmas volt az öröm. Hétfőn 11.30-ra hirdették meg a bajnoki ünneplést, a város utcáit pedig mintegy 140 ezer szurkoló lepte el.

A Fradi korábbi játékosát, Julian Jennert – 45 meccs 9 gól – annyira magával ragadta a rotterdami csapat vasárnapi győzelme, a stadion hangulata és a várható hétfői közös ünneplés, hogy már, a dzsembori előtt párhuzamot húzott a ferencvárosi és a holland klubvezetés és a szurkolók kapcsolata között.

Tudja elnök úr, a Feyenoord ugyanolyan klub mint a Ferencváros, a huligánjaik nagyon jó barátai egymásnak. Az egyetlen különbség, hogy a Feyenoord vezetője támogatja a csapata szurkolóit és engedi őket együtt ünnepelni a csapattal. Mára 100.000 szurkolót várnak Rotterdamba. A bajnokság azokért az emberekért van, akik szeretik a csapatot. Ön nem ünnepel együtt azokkal a szurkolókkal, akik imádják a klubot

– üzent Julian Jenner a Facebook oldalán Kubatov Gábornak, a Fradi elnökének.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik