Foci

Egy félidő alatt rendezte le az Újpestet a Videoton

Miután a Budapest Honvéd legyőzte az MTK-t a labdarúgó NB I 31. fordulójában, győznie kellett a Videotonnak is, hogy továbbra is versenyen legyen a bajnoki címért. A székesfehérváriak Újpesten léptek pályára szombaton este.

Lényegében az első kapura lövéséből gólt szerzett a Vidi, Nego az újpesti védők közül lőtt laposan a hazai kapuba, majd nem sokkal később Stopira volt eredményes, így valamivel több, mint negyed óra után már kétgólos előnyben voltak a vendégek. A 28. percben a gólhelyzetben kilépő Lazovic bokáját koccintotta össze Diarra, aki egyből piros lapot kapott.

Kicsit meglepő volt, hogy az emberelőny mintha a Videotont zavarta volna meg, az Újpestnek voltak helyzetei, de a fehérváriak szereztek végül újabb gólt, Scepovic tekert a kapu hosszú oldalába. Egy félidő után így már 0-3 volt.

A második félidő kevésbé volt eseménydús, de azért Juhásznak kellett egyszer nagyot mentenie Balázs helyzeténél, majd a csereként beállt Géresi került gólhelyzetbe de a csapattársába lőtt. Volt még pár helyzet, gól azonban egy sem, maradt a 0-3, ami azt jelenti, hogy a Videoton tartja a lépést a Honvéddal, a két csapatnak ugyanannyi pontja van, de a kispestiek többször nyertek, ezért állnak az élen. (Fotó: vidi.hu)

Eredmény – NB I, 31. forduló

Újpest FC – Videoton 0-3 (0-3)

Gólszerzők: Nego (14.), Stopira (16.), Scepovic (42.)

Piros lap: Diarra (28.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik