Foci

Bogdán Ádám: Elhagyom Angliát

Tavaly hatszor is Bogdán Ádám nevével kezdődött a Liverpool összeállítása, de a magyar válogatott portás néhány hiba után kegyvesztett lett, majd kölcsönbe a másodosztályú Wigan Athletichez került.

Ezt követően novemberben keresztszalag-szakadást szenvedett, azóta Liverpoolban folytatja rehabilitációját, melynek állásáról így nyilatkozott a DigiSportnak:

A rehabilitáció határozza meg a heteimet, 9-kor kezdek, 3-4 felé végzek. Jól állok, a cél, hogy júliusra csatlakozni tudjak a csapathoz. Jelenleg a jobb lábamnak van izomzatilag némi elmaradása a balhoz képest, ezt pótolni kell. Úgy érzem, hogy ezzel együtt reálisnak tűnik a júliusi felépülés.

A 29 éves kapus a távozásával kapcsolatos pletykákra így reagált:

Bízom benne, hogy Európában tudok játszani, vagyis elhagyom Angliát. Nem tudom még, hol folytatom, a térdemtől függ és attól, hogy kinek kell kapus, ki vállalja be azt, hogy egy évig nem védtem. A legjobban fekvő stílus nekem továbbra is az angol, de szeretnék más futballkultúrát kipróbálni. Tíz éve vagyok Angliában, megérett az idő a távozásra. Alapból a spanyol és portugál bajnokságot mondanám, de majd nyáron kiderül.

Fogadj a szezon legjobb meccseire a Tippmixpron!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik