Foci

Könnyű síppal befújt büntető is kevés volt a Unitednek a kiesőjelölt ellen

Az Everton-Chelsea és a Tottenham-Arsenal rangadók előtt rendezték a Manchester United-Swansea City mérkőzést a Premier League 35. fordulójában.

A Bajnokok Ligáját érő pozíciókért harcoló United nem számíthatott könnyű összecsapásra, ugyanis a walesi gárda az kiesés ellen menekül. Az első félidő alapján nehéz lett volna megmondani, melyik csapat melyik célért küzd…

A szünet előtt mégis megszerezte a vezetést az MU, a 45+3. percben Wayne Rooney értékesítette a könnyű síppal befújt büntetőt (1-0), melyet Rashford színészi alakítása után ítélt meg a bíró.

A második félidőben próbálkozott a vendég együttes, ennek pedig meg is lett az eredménye. A 79. percben Gylfy Sigurdsson egy csodálatos szabadrúgással egyenlített (1-1). Az már más kérdés, hogy vajon történt-e szabálytalanság a gól előtt.

A döntetlennel a United feljött a harmadik helyre, de ez még változhat a többi meccs eredményétől függően. A Swansea továbbra is kieső helyen van, hátrányuk három pont a már bennmaradó pozícióban álló Hull City mögött.

Fogadj a szezon legjobb meccseire a Tippmixpron!

Eredmény – Premier League, 35. forduló

Manchester United – Swansea City 1-1 (1-0)
Gólszerző: Rooney (45+3. – büntetőből) ill. Sigurdsson (79.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik