Foci

Bernd Storck fia is bekerült a magyar válogatott stábjába

Amióta Bernd Storck a szakmai igazgató a Magyar Labdarúgó Szövetségen belül, azóta egyre több német szakember kap megbízást a magyar fociban. Storck és Andreas Möller az első csapattal dolgoznak, Michael Boris az U19-nél és az U21-nél, Marcus Jahn az U18-nál és az U19-nél.

A csakfoci.hu cikke szerint egy új német szakember került az U17-es válogatott mellé, Alexander Storck, Bernd Storck fia. Erőnléti edzőként volt már feltüntetve a csütörtöki, Törökország elleni felkészülési mérkőzésen.

Már augusztusban írtunk róla, hogy Alexander Storck is a magyar fociért fog dolgozni, édesapja akkor azt mondta, amolyan gyakornokként, tapasztalatszerzés céljából. Akkor arról szóltak a hírek, hogy fizetést nem kapott érte, de a csakfoci.hu most azt írja, ősszel már felvetette az MLSZ-nek, hogy alkalmazni kéne.

Szigorú, de igaz­ságos szülő vagyok, azonban ezt nem szabad összekeverni a mostani helyzettel. Ezt vele is megbeszéltük, hogy itt, ebben a szerepkörben nem a fiamként, hanem egy edzőként tekintek majd rá. Nem kivételezhetek vele azért, mert a gyermekem

– mondta akkor Bernd Storck a Blikknek.

Hivatalos bejelentés még nem volt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik