Foci

BL: vagy a Bayern, vagy Vidal hazudik Kassai-ügyben

Mást állít a német klub, mást a játékos és megint mást a spanyol lapok. Vajon ki mond igazat?

Mint ismeretes, kedden Kassai Viktor és csapata hibáktól nem mentes játékvezetése mellett kedd este 6-3-as összesítéssel a Real Madrid jutott a legjobb négy közé a Bajnokok Ligájában. A bíráskodás miatti indulatok pedig úgy tűnik, a mérkőzés után sem csillapodtak.

Fogadj a szezon legjobb meccseire a Tippmixpron!

Beszámoltunk róla, a spanyol El Chiringuito riportere, José Luis Sánchez állítása szerint a Bernabeu öltözőfolyosóján Robert Lewandowski, Thiago és a kiállított Arturo Vidal a meccs lefújását követően egyszerre támadtak Kassai Viktorra, felelőssé téve őt a kiesés miatt.

A verbális inzultusnak állítólag a rendőrök megjelenése vetett véget.

Az nso.hu azt írja Arturo Vidal is elismerte a találkozót követően – mikor egy német televízió munkatársa kérdezte őt –, hogy felkeresték Kassait, igaz, a rendőrök jelenlétéről tett említést az amúgy jogosan kiállított a chilei.

Igen ám, de a kicker.de most azt írja, a Bayern München az UEFA-hoz küldött hivatalos közleményben jelezte, a bajorok egyik játékosa sem inzultálta a játékvezetőt és csapatát a lefújást követően.

Három állítás, amelyből kettő árnyalataiban különbözik egymástól, míg a harmadik merőben. Vajon ki hazudik és ki mond igazat?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik