Foci

Ancelotti durván beleszállt Kassaiba

Kedd este bejutott a Bajnokok Ligája elődöntőjébe a Real Madrid, a címvédő a Bayern Münchent verte hosszabbítás után 4-2-re.

Carlo Ancelotti nem volt elégedett csapata teljesítményével, de szerinte Kassai Viktor játékvezető még az övéinél is rosszabb volt.

Mindenre fel voltunk készülve, de ha ilyen bíráskodással találod magad szembe, akkor egyszerűen nincs mit tenni. A játékvezető teljesítménye sokkal rosszabb volt, mint a miénk, ilyen ítéletek egyszerűen nem születhetnek egy BL-negyeddöntőben. Büszke vagyok a játékosaimra, mert önfeláldozóan futballoztak. Remélem a videótechnológia segíti majd a jövőben a játékvezetőket, mert ezúttal rossz bíráskodást láttunk. Arturo Vidal első sárga lapja jogos volt, de a második előtt a labdát érte el

-idézi a BBC az olasz mestert, aki gratulált korábbi tanítványának, Zinedine Zidane-nak.

A németek egyébként a chilei középpályás kiállítása mellett Cristiano Ronaldo lesről született gólját kérhetik számon a magyar játékvezetői csapattól.

Eredmények – Bajnokok Ligája-negyeddöntő, 2. mérkőzés

Santiago Bernabéu Stadion, Játékvezető: Kassai Viktor

Real Madrid (spanyol) – Bayern München (német) 4-2 (0-0) – hosszabbításban

Real Madrid: Navas – Marcelo, Ramos, Nacho, Carvajal – Kroos (Kovacic, 114.), Casemiro, Modric – Ronaldo, Benzema (Asensio, 64.), Isco (Luas, 71.)

Bayern München: Neuer – Alaba, Boateng, Hummels, Lahm – Ribéry (Costa, 71.), Alacántara, Alonso (Müller, 75.), Vidal, Robben – Lewandowski (Kimmich, 88.)

Gólszerző: Ronaldo (76., 105., 109.), Asensio (112.) illetve Lewandowski (53. – 11-esből), Ramos (78. – öngól)

Piros lap: Vidal (84.)

Továbbjutott: a Real Madrid, kettős győzelemmel, 6-3-as összesítéssel.

 


King Power Stadion, Játékvezető: Gianluca Rocchi (olasz)

Leicester City (angol) – Atlético Madrid (spanyol) 1-1 (0-1)

Leicester City: Schmeichel – Fuchs, Benalouane (Chillwell, a szünetben), Morgan (Amartey, 84.), Simpson – Albrighton, Drinkwater, Ndidi, Mahrez – Okazaki (Ulloa, a szünetben) – Vardy

Atlético Madrid: Oblak – Filipe Luís (Correa, 74.), Godín, Savic, Juanfran (Lucas, 55.) – Koke, Gímenez, Gabi, Saúl – Griezmann, Carrasco (Torres, 69.)

Gólszerző: Vardy (61.) illetve Saúl (26.)

Továbbjutott: az Atlético Madrid, 2-1-gyel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik