Foci

Új szintre süllyedt a nézőtéri rendbontás

A hétfői dán első osztályú bajnokin, a Bröndby-FC Copenhagen rangadó 85. percében valami olyan dolog történt, ami új szintre süllyesztette a szurkolói rendbontást. A vendégek 1-0-ra vezettek, Ludwig Augustinsson szöglethez készült, amikor a hazai szurkolók közül valaki(k) döglött patkányokat dobált(ak) a pályára, amelyek koppenhágai játékos mellett landoltak.

Fogadj a szezon legjobb meccseire a Tippmixpron!

A futballista segítségére a gólszerző Verbic érkezett először, együtt próbálták lerugdosni a gyepről a döglött állatokat, de végül a rendezők takarították le a pályát.

Troels Bech, a Bröndby sportigazgatója mit tudott tenni, természetesen elítélte az esetet.

Már az is nyilvánvaló bosszúság, hogy pont nélkül hagytuk el a pályát, de ugyanilyen sajnálatos, hogy volt olyan szurkolónk a mai mérkőzésen, aki nem képes megfelelően viselkedni. Most nézzük az esetről készült összes videoanyagot és képeket, és megkeressük a szurkolói csoportjainkat annak reményében, hogy együtt be tudjuk azonosítani az elkövetőt, vagy elkövetőket, aki(ke)t kitiltunk a stadionból. A miénk Dánia leghangulatosabb futballstadionja és messze a legjobb rajongói táborral rendelkezünk, és de úgy látszik vannak, akik képesek tönkretenni az egészet

– nyilatkozta

Az FC Copenhagen 12 ponttal vezeti a bajnokságot a Bröndby előtt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik