Foci

Szalai Ádám jelenleg a Bundesliga legveszélyesebb csatára

Szalai Ádám a hétvégén duplázni tudott a Hoffenheimben a Borussia Mönchengladbach ellen 5-3-ra megnyert bajnokin. 17 bajnokin mindössze negyedszer volt kezdő, de már így is 7 találatnál jár.

Ezzel jelenleg neki a legjobb a góllövési mutatója a Bundesligában azon játékosok közül, akik már legalább 5 találatig jutottak. A magyar válogatott csatár minden 76. játékpercében betalál.

Robert Lewandowskinak 89, Pierre-Emerick Aubameyangnak pedig 92 perc kell egy-egy gólhoz.

A Hoffenheim hétvégi győzelme:

Nagyon-nagyon boldog vagyok jelenleg. Örülök, hogy már a meccs elejétől játszhattam, próbáltam élvezni a játékot és ez működött. Mindenki játszani akar, én is, úgyhogy csak magammal és a játékommal foglalkozom

– mondta a Kickernek a 29 éves Szalai.

A Bundesliga-meccseket közvetítő Eurosportnál Szalai Ádám bekerült a forduló válogatottjába. Vele kapcsolatban azt emelték ki, hogy bár nem kezdőcsatár, már így is hét találatnál jár az idényben, márpedig így több variációs lehetőséghez segíti Julien Nagelsmann vezetőedzőt.

Forrás: Eurosport

A Hoffenheim 29 fordulót követően a harmadik helyen áll a Bundesligában, egy pont az előnyük a Borussia Dortmund előtt. Legközelebb pénteken lépnek pályára Kölnben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik