Foci

Hoppon maradt a Barca és a Real Madrid

A Juventus csütörtökön jelentette be, hogy Paulo Dybala 2022-ig meghosszabbította a szerződését a torinói együttessel. Persze a modern labdarúgást ismerve ez közel sem jelenti azt, hogy a 23 éves argentin válogatott támadó öt évig még Torinóban marad, de az biztos, hogy egy zsák pénz kell majd fizetnie annak, aki ki akarja vásárolni a szerződéséből a későbbiekben.

Sosem akartam mást, csak sikeresnek lenni abban, amit csinálok és tudom, hogy a legjobb helyen vagyok, ha győzni akarok

– fogalmazta meg gyönyörűen Dybala, miért is hosszabbított.

A hír hallatán a Barcelonánál és a Real Madridnál vélhetően nem örülnek annyira, a Juve-játékos neve mindkét csapat kívánságlistáján szerepelt. A katalánok kedden testközelből szemlélhették Dybala jó játékát, két gólt lőtt nekik a BL-negyeddöntő első meccsén. A Juve 3-0-s előnyből várja a visszavágót.

Paulo Dybala Palermóban hívta fel magára a figyelmet, 2015 nyarán ki is csengetett érte a Juve 32 millió eurót, azóta 81 mérkőzésen 39 gólt szerzett, kivette a részét egy bajnoki címből, egy Olasz Kupa-győzelemből és egy olasz Szuperkupa-sikerből. A transfermarkt.com 50 millió euróra lövi be a piaci értékét, de ennél minden bizonnyal többért lehetne csak meggyőzni a Juventus vezetőit, hogy megváljanak tőle.

Fotó: Europress/NurPhoto/Giuseppe Maffia

Ajánlott videó

Olvasói sztorik