Foci

Valami bűzlik Balogh Norbert átigazolása körül

Az olasz Tuttomercatoweb.com cikkezett a kiesés ellen harcoló Palermo helyzetéről, amely csaknem kilátástalanok a véleményük szerint.

Az elnökváltáson átesett Palermo tegnap menesztette Luis Diego López vezetőedzőt, de a hírek szerint konkrétan az sem tisztázott, hogy ki hozza jelenleg ezeket a döntéseket, mivel az új klubelnök csak április 30-tól lesz hivatalosan is a klub tulajdonosa.

A lap Balogh Norbert helyzetére is kitér, azonban meglehetősen negatív hangvétellel illeti a játékos teljesítményét.

Talán több lehetőséget kap most majd Balogh Norbert is. A játékos leigazolásával igen jó pénzt, 2,8 millió eurót keresett a Top Sport Consulting cég, Balogh azonban a pályán az átigazolási időszak egyik legnagyobb hibájának tűnik

írja az oldal.

A fenti mondat már csak azért is érdekes, mert debreceni hírek szerint ők csak 2,2 millió eurót kaptak Balogért, míg Maurizio Zamparini elnök annak idején öt millió euróról beszélt. No ez a 2,8 millió jelenti a különbséget, amely tisztán mutatja, Szicíliában hogyan megy a futballüzlet.

A rejtélyes Top Sport Consulting nevű cég amúgy egy szláv játékosügynök, vagy tanácsadó, vagy nevezzük aminek akarjuk vonalhoz köthető. Bizonyos Zoran Lemichez vándorolt az összeg, ami minden bizonnyal “eltűnt” valahol a Balkánon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik