Foci

Dicsérendő tisztánlátással fogalmazott az Újpest edzője

Nebojsa Vignjevics (nebojsa vignjevics, )
Nebojsa Vignjevics (nebojsa vignjevics, )

Kedden újra, sokadszor röppent fel az a pletyka, hogy ajánlat érkezett az Újpest FC-re. Ezúttal a sportfaktor.hu tudja úgy, hogy a korábbi komolytalan, egy forintos próbálkozások helyett bizonyos Kuna Tibor, a Young and Partners nevű kommunikációs cég vezetője olyan komoly ajánlattal állt elő, ami arra sarkallta a belga tulajdonost, hogy azonnal hazarepüljön és egyeztessen édesapjával.

Fogadj a szezon legjobb meccseire a Tippmixpron!

Roderick Douchatelet az Újpest honlapján állítólag badarságnak nevezte mindezt, de mi hiába kerestük az oldalon a tőmondatos cáfolatot, nem találtuk.

A kedd esti, Vasas elleni győztes (3-2) bajnoki mérkőzés utáni sajtótájékoztatón Nebojsa Vignjevics is nyilatkozott a témában. Az Újpest edzője újságírói kérdésre úgy felelt:

Ezek a pletykák már akkor keringtek, amikor a klubhoz kerültem és azóta is időről időre előkerülnek. A játékosokat ez nem befolyásolja, és én sem foglalkozom ezekkel. Az Újpest az Újpest, amely 1885 óta, vagyis 132 éve létezik. Ez a klub a játékosoké, a szurkolóké, a liláké, mindenkié, aki itt dolgozik, és aki szereti. Az, hogy ki a tulajdonos, az talán nem is annyira fontos.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik