Foci

Véber György: Tudom, hogy a lemondásomat követeli az egész város

Októberben, az NB II 14. fordulóját követően mondott le Mátyus János a Nyíregyháza vezetőedzői posztjáról, a helyére érkezett fél plusz egy éves szerződéssel Véber György. Akkor még a feljutásban bízott a klub, ám a legutóbbi négy bajnokiját elveszítő Szparival nagyot fordult a világ, Véber a Nemzeti Sport keddi számában már azt mondta:

„Ki kell mondani, most már a kiesés ellen küzdünk.”

A hétvégén a Cegléd ellen kaptak ki hazai pályán 2-1-re, már csak a 12. helyen állnak. A Nyíregyháza edzője rendesen lehordta csapatát a találkozó utáni nyilatkozatában, azt mondta, elég sötét a jelenük.

A keret nem tudom mit gondol, a heti munkájukkal folyamatosan becsapnak, és az én vezetésemmel lassan a kiesés ellen küzdünk. Nem törődök abba bele, hogy egy bukott edző legyek, ezért a hátralévő tíz fordulóban ezt a szemléletet tűzzel-vassal kiirtom

mondta Véber.

Azt is mondta, hogy az a munka, amit elvégeztek nem ilyen játékot és eredményt kellene, hogy hozzon. A Nemzeti Sportnak azt is mondta, arra buzdít mindenkit, menjen ki a Szpari edzésére és hasonlítsa össze az ott látottakat a meccsen bemutatott játékkal. Felőle be is lehet mikrofonozni az öltözőt, hogy hallja mindenki, milyen utasításokat ad.

Tudom, a lemondásomat követeli az egész város, e megnyugtatok mindenkit: nem mondok le.

Fotó: nyiregyhazaspartacus.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik