Foci

Kassai Viktor BL-meccs helyett újra a Fradinak vezet

A Fradi hónapok óta hadban áll a játékvezetői testülettel. A klub kérte az MLSZ-t, hogy Kassai Viktort ne küldjék az FTC-meccsekre, mert úgy érzik, a legmagasabban jegyzett magyar játékvezető a Vasas elleni őszi bajnokin többször is a kárukra tévedett. Ezen a meccsen itt:

A mérkőzés után Thomas Doll és az FTC-vezérigazgató, Orosz Pál is nagyon kiakadt, előbbi azt mondta olyan, mintha nem lehetnének bajnokok. Az MLSZ jelezte ez nem így megy, majd Dollt két meccsre eltiltotta a kispadtól.

Csányi Sándor, az MLSZ elnöke még egy februárban adott nagyinterjújában is kitért az MLSZ Játékvezetői Bizottságát ért vádakra, és állította, nincs itt összeesküvés, nem folytatnak a játékvezetők hadjáratot a Ferencváros ellen.

Nos, mi sem gondoljuk, hogy szándékos tévedésekkel akarnák a Fradit gyengíteni, megakadályozni az újabb bajnoki címét. Meggyőződésünk, a zöld-fehérek problémja szakmai eredetű; hogy miért vannak még mindig iszonyúan messze Nyugat-Európától itt értekeztünk bővebben.

Mindettől mttől még tény, Kassa Viktor a 16. forduló után éppen tíz fordulóval, a hétközi 26.-ban fog újra meccset vezetni a Ferencvárosnak. Pont a szárnyaló, tavasszal nyolc veretlen meccses (öt győzelem, három döntetlen) sorozatot produkáló Paks otthonában.

OTP Bank Liga 26. forduló

ÁPRILIS 11., KEDD  JÁTÉKVEZETŐ
Vasas FC–Újpest FC (18 óra Tv: M4 Sport) Andó-Szabó Sándor
Diósgyőri VTK–Bp. Honvéd (18 óra) Bognár Tamás
ÁPRILIS 12., SZERDA 
MTK Budapest–Haladás (18 óra) Solymosi Péter
Mezőkövesd–Debreceni VSC (18 óra) Vad II István
Gyirmót FC Győr–Videoton FC((18 óra) Tv: M4 Sport) Szőts Gergely
Paksi FC–Ferencváros (18 óra) Kassai Viktor

Ajánlott videó

Olvasói sztorik