Foci

Pepe góllal és két törött bordával búcsúzhat a Realtól

Két bordája eltört Pepének, a Real Madrid labdarúgójának, aki gólt szerzett az Atlético Madrid elleni szombati rangadón.

A portugál válogatott védő az 52. percben juttatta vezetéshez csapatát, majd a 65-ikben kénytelen volt elhagyni a pályát. Mint utóbb kiderült, a bal oldali hetedik és a nyolcadik bordája sérült meg, amikor tisztázni akart és ütközött csapattársával, Toni Kroosszal.

A Real Madrid nem közölte, hogy Pepének mennyi időt kell kihagynia, de az AS című lap úgy véli, ebben a szezonban már nem állhat csapata rendelkezésére. Így könnyen előfordulhat, hogy a portugálnak ez volt az utolsó meccse a Realban. ugyanis nyáron lejár a szerződése, és a hírek szerint nem hosszabbítanak vele. 

Pepe kiválása nagy veszteség Zinédine Zidane vezetőedző számára, aki a következő hetekben nem számíthat Raphaël Varane-ra sem.

A francia mester így csak Sergio Ramosszal és Nachóval számolhat a Bayern München ellen a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, illetve a bajnokságban a többi között a Barcelonával szembeni rangadón.

Fogadj a szezon legjobb meccseire a Tippmixpron!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik