Foci

Szakítson pár percet az NB I arany pillanataira

A 24. fordulót rendezték meg szombaton az OTP Bank Ligában, és mivel a hat meccsből öt is egy időben kezdődött, sokan lemaradhattak a legfontosabb momentumokról.

De senki ne bánkódjon, mi most összeszedtük a leglátványosabb és legtragikusabb megoldásokat a hétvégéről.

Simon András óriási gólt ragasztott az MTK kapujába, ezzel nyert a Gyirmót 1-0-ra.

Még mindig Gyirmót-MTK: az összecsapás utolsó percében Torghelle Sándor ajtó-ablak ziccert rontott. Talán azóta is azon töpreng, hogy sikerült ezt kihagyni.

Felix Burmeister djuricini magasságokba emelkedett a Debrecen ellen, ő szerezte a Loki második gólját. Csak az volt a baj, hogy ő a Vasas játékosa.

A Paks és a Videoton gól nélküli döntetlennel zárt, pedig Lazovics a hajrában simán eldönthette volna a három pont sorsát. (Igen, a labdát később megtalálták a parkolóban.)

Balajcza Szabolcs földöntúli bravúrt mutatott be a DVTK ellen a Mezőkövesd stadionjában az Újpest kapusaként. Mondjuk sokra nem ment vele, így is kikaptak 3-1-re.

A Budapest Honvéd Zsótér Donát góljával szerezte meg a vezetést a Fradi ellen a forduló rangadóján. Előtte lőtt egy field goalt is, csakhogy az amerikai focival ellentétben ez most nem ért plusz pontot.

Ha valaki még csemegézne, az MLSZ Youtube-csatornáján az összes összefoglalót megtalálja teljes terjedelmében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik