Foci

Maradona Messi ellen fordult?

Mint ismeretes, Lionel Messit négy meccsre eltiltotta a FIFA, mivel a Chile elleni vb-selejtezőn verbálisan bántalmazta az egyik asszisztenst.

Messi nélkül az argentin válogatott meglepetésre 2-0-s vereségett szenvedett kedd este Bolíviától, így továbbra is csak az osztályozót érő 5. helyen tanyázik a selejtezőcsoportban.

Egy argentin újságíró, Gonza Stupenego meglepő teóriával állt elő, amit Twitter oldalán is közzétett. Információi szerint Diego Maradona maga kérte a FIFA-t arra, hogy a maximális, négymeccses eltiltást szabjon ki Messire, mivel tudvalevő, hogy a válogatott nélküle sokkal gyengébben teljesít.

Gonza szerint az „isteni Diego” féltékeny Messire, és tart attól, hogy 2018-ban végre megnyerheti a vb-t az argentinokkal, ezzel pedig minden idők legnagyobb argentin labdarúgójává válna, átvéve ezzel pont az ő helyét.

Argentína legközelebb Uruguay, Venezuela és Peru válogatottjai ellen játszik Messi nélkül, és amennyiben ezeken a találkozókon is hasonló teljesítményt nyújt, veszélybe kerülhet akár a világbajnoki részvétel is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik