Foci

James Vardy halálos fenyegetéseket kapott

Claudio Ranieri menesztése után Jamie Vardy halálos fenyegetéseket kapott – számol be a BBC.

A futballista elmondása szerint a feleségét is agresszív motorosok üldözték, miután eltejedt a hír, hogy az angol csatár keze van az olasz mester menesztésében.

Szörnyű ez az egész. Olvastam egy olyan verziót, hogy a menesztés előestéjén, a Sevilla elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés után részt vettem egy vezetőségi találkozón, miközben én akkor három órán át a doppingellenőrzésre vártam. A történet azonban kering, az emberek csámcsognak rajta, én pedig a családomat, a gyerekeimet érintő halálos fenyegetéseket kapok

-idézi a portál a 30 éves játékost. Vardy elmondása szerint személyesen és a közösségi médián keresztül is fenyegették, felesége autóját pedig többször leszorították az útról.

Ranieritől február 23-án köszönt el a Leicester, a klub egy évvel a bajnoki cím után a csalódást keltő 17. helyen állt a Premier League-ben. A menesztés után több játékos is cáfolta, hogy fellázadtak volna az akkori vezetőedző ellen.

Az utód, Craig Shakespeare irányításával a PL-címvédő mindhárom bajnokiját megnyerte, a Bajnokok Ligájában pedig az EL-győztes Sevillát kiejtve bejutott a legjobb nyolc közé.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik