Foci

Véber György kiakadt a csapatára: Értékelhetetlen meccs, elkeserítő színvonal

Már megszokhattuk, hogy Véber György nem az az edző, aki magában tartja a véleményét, akár a saját játékosait is kritizálja nyilvánosan. Így történt ez a Szabolcs Online-nak adott interjújában is, amiben hosszan ecsetelte, mennyire elégedetlen volt a Nyíregyháza Kozármisleny elleni játékával. Nem csoda, 1-0-ra kikaptak.

Értékelhetetlen mérkőzés volt, elkeserítő színvonallal. Ha nézőként látom, visszakérem a jegy árát. Ráadásul ezen a borzalmas előadáson mi még a gyengébbik fél voltunk

– mondta Véber a szon.hu-nak, hozzátéve, hogy el van keseredve, mert bár látja, hogy vannak problémák a csapatnál, de semmi nem indokolta, hogy olyan rosszul játszanak, mint ahogy tették csütörtökön.

Érthetetlenül állók előtte, lehet engem ócsárolni és szidni, de az biztos, hogy az edzéseken nem erre vannak készítve.

A rossz játék egy dolog, de voltak, akiknél az akaratot sem látta Véber György. Úgyhogy a vasárnapi, Dorog elleni bajnoki előtt kemény elbeszélgetések várnak a játékosokra.

A fejekben kell rendet rakni, most fel kell tennem bizonyos kérdéseket néhány játékosnak. Olyanokat, hogy mi a tervük ezzel a sportággal ott, ahol mindent megadnak?

Véber biztosan változtat majd az összeállításon, és lesznek olyanok, akik eddig bizalmat kaptak, de kikerülnek a csapatból. Kell is a győzelem a Nyíregyházának, mert csak a 11.-ek az NB II-ben, a dobogótól 12 pontra vannak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik