Foci

OTP Bank Liga: végletekig kiélezett meccset játszott a Vasas a Haladással

A 20. fordulóból elhalasztott mérkőzést pótolta csütörtökön a Vasas és a Haladás. A vendégeknél Király Gábor betegség miatt nem állhatott be a kapufák közé.

Debreczeni András óriási hibája után David Joel Williams vitte el Nagy Gergely mellett a labdát, majd az üres kapuba passzolt a 25. percben.

Még szinte ki se jöttek a felek a második félidőre, máris jött az egyenlítés: egy szép kényszerítő után az előrehúzódó Kire Ristevski tört be a tizenhatoson belülre, majd a kapuba lőtt.

Fogadj a szezon legjobb meccseire a Tippmixpron!

Nem sokáig kellett búslakodniuk a Haladás-drukkereknek, Kovács Lóránt szerezte meg újra a vezetést a szombathelyieknek. Bő húsz perccel a rendes játékidő vége előtt Williams lőtte a harmadik szombathelyi gólt.

Mahir Saglik gondoskodott róla, hogy izgalmas legyen a hajrá, egy nagyszerű beadás után fejelt a hálóba a török játékos. A 91. percben Halmosi Pétert kiállította a játékvezető, Felix Burmeisterrel került összetűzésbe a Haladás csapatkapitánya.

A Vasas-beadások jelentettek némi veszélyt az utolsó percekben, de jól védekeztek a szombathelyiek, így győzelmet ünnepelhettek.

OTP Bank Liga, 20. forduló, végeredmény:

Vasas – Haladás 2-3 (0-1)
G: Ristevski 46., Saglik 83., illetve Williams 25., 69., Kovács 51.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik