Foci

A Lokinál már megint az a téma, hogy kirúgják-e a vezetőedzőt

A DVSC-TEVA labdarúgócsapata csapnivalóan szerepel az NB I-ben, csak a tizedikek, így jelen állás szerint a kiesés elől menekülnek. A debreceniek még Kondás Elemérrel kezdték a szezont, az ő távozása után Herczeg András ugrott be, aki kettőből kettőt nyert a csapattal, majd jött a portugál Leonel Pontes, ő 19 bajnokin irányította eddig a Lokit, 4 győzelem, 5 döntetlen és 10 vereség a mérleg.

A szezonban így már másodszor is arról egyeztetett a vezetőség, hogy kirúgják-e Pontest.

Már korábban is felmerült ennek a lehetősége, akkor újabb bizalmat kapott a portugál. Most a dehir.hu írt arról, hogy kedden zárt ülésen volt téma az edzőkérdés a a DVSC Futballszervező Zrt. igazgatóságánál, de nem sikerült dönteni. Úgyhogy hamarosan majd még ismét téma lehet Pontes menesztése, ami a hírek szerint 200 millió forintjába kerülne a klubnak.

Épp kedden írtuk a Debrecenről, hogy kissé hasonlít a helyzetük a Vasaséra. Új útra lépett a csapat, csakúgy, mint Michael Oenning kinevezésével az angyalföldiek, akik az előző szezonban majdnem kiestek, ezúttal azonban a bajnoki címért vannak versenyben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik