Foci

Túl sokba kerülne a Lokinak kirúgni a vezetőedzőt

Továbbra is szenved a Debrecen labdarúgócsapata a szezonban, a Loki szombaton a Pakstól kapott ki 3-1-re hazai pályán, így csak a tizedik a bajnokságban, három pont az előnyük a már kiesőhelyen álló DVTK előtt. A debreceniek az eddigi 23 forduló alatt mindössze hatszor nyertek, van még hat döntetlenjük és tizenegy vereségük. 24 gólt szereztek, ennél kevesebbszer csak a Gyirmót és az MTK talált be a kapuba a szezonban.

Már jó ideje téma, hogy Leonel Pontesnek távoznia kellene, a hétvégén például Urbán Flórián fogalmazott meg kemény kritikát a DVSC-vel és a portugál vezetőedzővel kapcsolatban.

Négy magyar játékos mellett hét külföldi zsoldos kutya a kezdőben! Portugál bohóccal a kispadon!

írta Urbán.

A Blikk úgy tudja a rossz eredmények és a rengeteg kritika ellenére Pontes addig irányítja a Debrecent, ameddig akarja. Az anyagiak miatt, ugyanis, ha menesztenék őt és a stábját,

az 200 millió forintjába kerülne a klubnak.

Közös megegyezés is születhetne, de a Blikk szerint Pontes erre nem hajlandó.

Most háromhetes szünet következik a bajnokságban, legközelebb április 1-jén lesz forduló, a DVSC a szezon meglepetéscsapatához, a Vasashoz látogat majd. Addig kellene rendezni a sorokat, ráadásul a kiesés ellen folytatott harcban nagy rivális DVTK edzőt cserélt idő közben, a többéves külföldi tapasztalatot szerző Bódog Tamásnak kellene megmentenie a diósgyőrieket.

Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Ajánlott videó

Olvasói sztorik