Foci

Csoda, hogy Keylor Navas megúszta a piros lapot

Keylor Navasnak nem volt könnyű estéje vasárnap a Betis ellen. A legemlékezetesebb momentum az volt, hogy összeszerencsétlenkedett egy gólt a vendégeknek a 25. percben, de valamivel korábban volt egy elég vitatott szituáció, amikor bizony piros lapot kellett volna kapnia a Costa Rica-i kapusnak.

Darko Brasanac, a Betis középpályása ugrott ki akkor, és bár nem tudta átvenni a labdát, a kapujából kifutó Navasnak sem sikerült fejjel tisztáznia. Ellenben utolsó emberként leütközte a rivális játékosát, a játékvezető azonban továbbot intett.

Ezután jött aztán a bénázás, amiből gól lett, de aztán Cristiano Ronaldo egyenlített az első félidőben – ez volt a 366. bajnoki találata –, majd a hajrában jött a megmentő, Sergio Ramos, aki megnyerte a Realnak a meccset. Navas a végén még bravúrokkal tett hozzá a győzelemhez.

A Real Madrid ezzel visszavette az első helyet a Barcelonától a spanyol labdarúgó-bajnokságban, a rivális Barcelona ugyanis kikapott a Deportivótól. Ráadásul a Real egy mérkőzéssel kevesebbet játszott.

Fotó: Getty Images/Real Madrid/Angel Martinez

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik