Foci

Lecsúszhat az egyik legesélyesebb Luis Enrique-utódról a Barca

A spanyol labdarúgó-bajnokság kedvelőit két kérdés foglalkoztatja a legjobban. Melyik csapat nyeri a pontvadászatot, valamint ki követi Luis Enriquét az FC Barcelona kispadján.

A katalánok mestere szerda este, a Sporting Gijón elleni találkozó után jelentette be, hogy a szezon végeztével, szerződése lejártával távozik pozíciójából. A spanyol és a nemzetközi lapok máris elkezdtek találgatni, ki lehet a három év után leköszönő szakember utódja.

Az esélyek között van Jorge Sampaoli is, aki tavaly nyár óta irányítja a Sevillát. A chilei válogatottal korábban Copa Américát nyerő edző vezetésével szárnyal az andalúziai együttes, 25 fordulót követően két pont a hátrányuk a listavezető Barcelona mögött a bajnokságban, a Bajnokok Ligájában pedig minden esélyük megvan, hogy a legjobb nyolc közé jussanak.

Az 56 éves vezetőedző a csütörtöki Athletic Bilbao elleni bajnoki után foglalkozott a témával – írja a goal.com.

A barcelonai munka? Erre a kérdésre nincs válasz, mert maga a dolog nem létezik… Fogalmam sincs, miket mondanak, de szerintem a szezon ezen szakaszában nincs értelme az utódokról beszélni… A halálomig csatlakoztam a Sevillához

– nyilatkozta Sampaoli.

A szakember szerződése a következő szezon végéig, tehát 2018 nyaráig érvényes. Az argentin állítólag hajlik ennek meghosszabbítására.

Fogadj a szezon legjobb meccseire a Tippmixpron!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik