Foci

Böde: Jön az igazság pillanata

Böde Dániel (Array)
Böde Dániel (Array)

Az előttünk álló másfél hét nagyon fontos lesz

– nyilatkozta Böde Dániel a Nemzeti Sportnak.

A Ferencváros támadója hiszi, hogy hamarosan egyenesbe kerülnek,

ha nem, sok minden elúszhat, de erre nem is merek gondolni.

A bizakodásra pedig az ad okot neki, hogy a Ferencváros focistája. A Videoton elleni szombati bajnokin előzetesen semmiképp sem érné be a döntetlennel.

Nem lenne tragédia egy iksz, de három pont különbséget szeretnék

– mondta Böde, miután most hat pont van a két csapat között.

Hazai pályán nyerni kell, ha bajnokok akarunk lenni. Mert azok akarunk lenni. Ha a tabella nem is ezt mutatja, a Ferencváros és a Videoton a két legerősebb csapat, minden tiszteletem a Vasasé és a Honvédé.

Egyelőre úgy látja a válogatott csatára, hogy kétarcú a csapat és az utolsó bajnokin, a Debrecen ellen a rosszabbik arcukat mutatták.

Az nem mentség, hogy heten érkeztek és heten távoztak. Nem takaródzhatunk a beépítéssel. Jól kell játszani és kész. A folytatásban nem engedhetünk meg magunknak pontvesztést, nem fér bele. Úgyhogy a Videoton ellen már csak ezért is muszáj nyerni.

– nyilatkozta.

Bödének jól megy a Videoton ellen, de szerinte ebből nem szabad kiindulni.

Szerinte nincs szükség motivációs beszédre az öltözőben.

Nehogy már bárkit is fel kelljen tüzelni. A hétvégi rangadó már-már olyan jelentőségű, mint a derbi, rég rossz lenne, ha bárkit ösztökélni kéne arra, hogy kapja össze magát. Ha ez a meccs nem inspirálna, leadnám a szerelést. Mondtam már, hogy milyen fontos meccsek jönnek – ezekért érdemes edzeni egész héten. Szombatig még van néhány napunk, az a dolgunk, hogy tisztességesen felkészüljünk. Aztán jön az igazság pillanata.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik