Foci

Ronaldo feltépte a régi sebeket – videó

Ronaldóval készített interjút az ESPN, melyben a 2011-ben visszavonult futballista a barcelonai korszakáról mesélt. A 98-szoros brazil válogatott labdarúgó egy szezon után hagyta el a gránátvörös-kék együttest 1997-ben az Internazionale kedvéért, most az is kiderült, miért:

Fogadj élőben most vagy soha a Tippmixproval!

Fantasztikus a Barcelonánál töltött időszakom. Egy év után távoztam, de ez nem az én hibám. Egy hónappal a szezon vége előtt már megállapodtunk a szerződésem meghosszabbításáról, de egy héttel később kiderült, hogy Josep Lluís Núnez elnök és stábja megbánta, hogy megszületett ez a egyezség. Abszurdnak hitték a kontraktust, és elhatározták, hogy ha akad egy klub, amelyik kifizeti a 29 millió dolláros kivásárlási összeget, akkor elengednek. A klubnál a mai napig folytatják ezeket a homályos üzleteket, ilyen volt Neymar 2013-as szerződtetése, amely miatt pénzbüntetést is kellett fizetniük.

Ronaldo elküldése már csak azért is érthetetlen, mert 37 meccsen 34 gólt szerzett a Barcelona színeiben. A milánói kitérő után a Real Madridnál kötött ki a barzil támadó. A Királyi Gárda mezében 127 mérkőzésen 83-szor volt eredményes.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik