Foci

Pintér Attila: Gondolkozzon el, aki Pintér Attilát bántja

Az M4 Sport készített interjút Pintér Attilával, aki úgy gondolja, jó döntést hozott, mikor elhagyta Mezőkövesdet a másodosztályú Puskás Akadémia kedvéért.

Büszke vagyok arra, hogy Mezőkövesden lehettem edző. Büszke vagyok az ottani emberekre, büszke vagyok a csapatra. Ők abban az időszakban kerestek meg, amikor a magyar labdarúgás nem Pintér Attiláról szólt.

Ezt követően több mondaton keresztül egyes szám harmadik személyben védelmezte önmagát az 50 éves szakember.

Azok a futballisták, akik eredményt szeretnének elérni, szeretnek Pintér Attilával dolgozni. Akik nem szeretnének eredményt elérni, csak azt, hogy a zsebük tele legyen, természetes, hogy nem szeretik Pintér Attilát. Nagyon sok embernek el kell gondolkoznia, amikor Pintér Attilát cikizi, vagy bántja, hogy mi a véleményük a játékosoknak. Pintér Attilát sokan a negatív dolgairól próbálják meg beállítani, nem arról, hogy a munkában hisz. Azokat a játékosokat kellene Magyarországon előnyben részesíteni, akik eredményt akarnak elérni.

A bejátszóban a télen igazolt Prosser Dániel elmondja, többek közt Pintér Attila miatt igazolt Felcsútra. Rajta kívül a Ferencvárostól érkezett Gyömbér Gábor is elismerően beszélt a magyar válogatott korábbi szöövetségi kapitányáról. A teljes videót itt tudja megnézni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik