Foci

Luis Enrique összebalhézott egy riporterrel a katasztrofális meccs után

A Barcelona nem várt vereségbe szaladt bele kedden Párizsban a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. Jobban mondva a kudarc elképzelhető volt, csak az nem, hogy ilyen súlyos lesz a csapás (4-0).

Katasztrofális meccs volt. Nem nehéz magyarázatot találni a történtekre. A PSG volt ma a jobbik csapat, kezdettől fogva nyomás alá helyezett minket. Ezzel nem tudtunk mit kezdeni, így alárendelt szerepet játszottunk. Én vagyok a felelős az eredményért, sok mindent megváltoztathatnék a visszavágóra, de igazából a PSG volt ma sokkal élesebb. Világklasszis játékosai vannak a klubnak, Angel di María különösen jól teljesített ezen a meccsen

-idézi a Guardian Luis Enriquét, a katalánok vezetőedzőjét.

A 46 éves mester egyébként a meccs után olyan feldúlt volt, hogy a hivatalos sajtótájékoztató előtt össze is balhézott az egyik riporterrel. Jordi Grau hangnemét kérte számon, a sajtómunkás szerint azonban ő ezúttal is úgy járt el, mint bármikor máskor.

Unai Emery, a párizsiak mestere elmondta, nagyon elégedett a végeredménnyel, ugyanakkor hangsúlyozta 90 perc sok mindenre elég, és a Barca bármire képes.

Eredmények – Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő, 1. mérkőzés

Paris Saint-Germain (francia) – Barcelona (spanyol) 4-0 (2-0)

Gólszerzők: Di María (18. 55.), Draxler (40.), Cavani (72.)

Benfica (portugál) – Borussia Dortmund (német) 1-0 (0-0)

Gólszerző: Mitroglu (48.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik