Foci

A magyarok megszállják Portugáliát

Ha március 25-én, Liszabonban, akkora megszállás nem is lesz, lehet, mint nyáron Marseille-ben volt, de  azért biztosan többen lesznek a magyar szurkolók az Estádio da Luz lelátóján, mint ahány hivatalos jegyet biztosítanak a rendezők.

Az MLSZ tájékoztatása szerint a magyar szektorba a maximálisan igényelhető belépőmennyiséget – 3100 fő – kérték és kapták a portugál szövetségtől. Ennél azonban minden bizonnyal több magyar szurkoló lesz a helyszínen Liszabonban, mert nyilván akadnak olyanok is szép számmal, akik nem az MLSZ-en keresztül, nem a Táborba, hanem magánúton és más szektorokba váltanak majd jegyet.

Fogadj élőben most vagy soha a Tippmixproval!

A 3100 darab MLSZ-jegyből cikkünk készülésének pillanatában 2304 vendégjegy talált gazdára – már csak 796-van ezek szerint -, a további érdeklődők pedig február 25-ig igényelhetik vouchert a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint a Ticket Express országos jegyirodáiban egységesen 5000 Ft-ért.

A február 1-ig vásárolt vouchert, szerdától lehet hivatalos meccsjegyre váltani, a február 2-25. között megvásárolt voucherek pedig március 10-től, a Ticket Express Syma-csarnokban található jegyirodájában.

A szövetség azokra is gondolt, akik nem tudják az utalványt beváltani az utazás előtt, ők ezt még lisszaboni Hotel Corinthia jegycsere pontján tudják majd megtenni 14 és 20 óra között. (Av. Columbano Bordalo Pinheiro 105, 1099-031)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik